• 6 adet yufka
  • 1,5 su bardağı süt
  • 2 adet yumurta
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • Beyaz peynir
  • Maydanoz

Üzeri İçin:

  • Çörekotu
  • Susam

Bir kabın içine sütü, yumurtayı, sıvı yağı koyalım ve çırpalım.

Başka bir kabın içine beyaz peyniri, maydanozu koyalım ve karıştıralım.

Düz bir zemin üzerine bir tane yufkayı serelim.

Sütlü karışımdan yufkanın her tarafına sürelim.

Başka bir yufkayı da yağladığımız yufkanın üzerine serelim ve sütlü karışımdan sürelim.

Yufkanın her tarafına peynirli maydanozlu karışımdan serpelim.

Yufkaları içe doğru rulo şeklinde katlayalım.

Ortadan ikiye kesip yufkaların üzerine yumurtanın sarısını sürelim. Diğer yufkalara da aynı işlemi yapalım.

Bütün yufkaları tepsiye dizdikten sonra üzerine çörek otu ve susam serpelim.

Önceden ısıtılmış 180° fırında yufkaların üzeri kızarana kadar pişirelim.